Kell-e útiköltséget fizetni?

Csak Pest megyén kívül számítunk fel útiköltséget. Ezen kívül, oda-vissza úttal számolva ,40 Ft útiköltséget számolunk fel kilométerenként. Példa: 100 km esetén 8.000 Ft az útiköltség.

Kell-e foglalót fizetni?

Igen kell. A foglaló 30.000 Ft, melyet a szerződéskötéskor kell megfizetni, előleg számla ellenében. A fennmaradó összeg, valamint az útiköltség az esküvő napján kerül rendezésre.

Kell-e étkezést biztosítani az esküvői videós számára?

Helyet és étkezést minden esetben biztosítani kell az esküvői videós, és alkalomtól függően egy segítője számára.

Mikor kapjuk meg a kész esküvői DVD-t?

Az elkészült DVD-ket az esküvő napját követően, legkésőbb a 90. napon postázzuk.

Hány DVD-t tartalmaz az esküvői csomag?

3 db DVD-t.

Lehet-e további DVD-t kérni?

Minimum 5 db-tól lehet utánrendelni a kész esküvői videó DVD-kből. Ennek ára 5000 Ft.

Mit tartalmaz az esküvői DVD?

  • 1-2 órás esküvői film külön fejezetekre osztva
  • Videóklip a kedvenc zenétekre

Van-e lehetőség személyes találkozóra?

Természetesen van. Javasoljuk is, hogy a részleteket személyesen beszéljük meg. A személyes találkozóra irodánkban, minden hétköznap 9 és 17 óra között van lehetőség előzetes bejelentkeszés alapján. Címünk: 1062 Budapest Andrássy út 126.

Mikor érdemes lefoglalnunk az időpontot?

Minél hamarabb, ugyanis minden évben vannak olyan népszerű időpontok, melyek nagyon hamar betelnek. Mi pedig egy napra maximum két esküvőt tudunk vállalni.

Ti csináljátok az Esküvő Vintage magazin oldalt is?

Igen, hozzánk kapcsolódik. Érdemes hasznos tippekért, tanácsokért, ötletekért böngésznetek. A cikkek mellett interjúkat, valódi esküvői beszámolókat is olvashattok az Esküvő Vintage esküvői magazin oldalon.

Szeretnénk slideshow-t vetíteni az esküvőn a közös képeinkből, csináltok ilyet?

Igen, erről bővebben itt olvashattok.

Eszközöket biztosítotok a slideshow vetítéshez?

Nem. Minden esetben nektek kell az esküvői helyszínt biztosítóval megbeszélnetek, hogy rendelkezésre álljon a vetítővászon, projektor valamint a laptop a vetítéshez.

Van-e lehetőség interjú készítésére az esküvőn?

Röviden: Igen, van. Kérjük ezt midnen esetben előre jelezzétek felénk. Divat lett, hogy a ceremóniamesterek rövid interjúkat készítenek a násznép egyes tagjaival, “Hogy tetszik az esküvő?”, “Mit üzensz az ifjú párnak?” és ehhez hasonló kérdésekre keresve a választ. Televíziós munkáinkból adódóan ennek semmi akadálya. Mind szakmailag, mind technikailag fel vagyunk rá készülve. Az interjúknál dinamikus Rode riporter mikrofont használunk, így elérve a legjobb hangminőséget.