Van, aki hatalmas esküvőt álmodott meg, van aki nincs oda a túl nagy körítésért. Éppen ezért mi is úgy alakítottuk ki esküvő videó csomagjainkat, hogy megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb megoldást.

Esküvő bronz
95.000 Ft
-
Polgári szertartás
Templomi szertartás
-
Esküvői klip a kedvenc zenétekre
Letölthető Full HD videók
-
6 óra rendelkezésre állás
60-80 perc videóhossz
Esküvő ezüst
130.000 Ft
-
Polgári szertartás
Templomi szertartás
Lakodalom
Esküvői klip a kedvenc zenétekre
Letölthető Full HD videók
-
11 óra rendelkezésre állás
80-100 perc videóhossz
Esküvő arany
160.000 Ft
Előkészületek és fotózás
Polgári szertartás
Templomi szertartás
Lakodalom
Esküvői klip a kedvenc zenétekre
Letölthető Full HD videók
Előzetes klip
15 óra rendelkezésre állás
80-120 perc videóhossz

Mit tartalmaz a kész esküvő videó DVD?

Az esküvői DVD-teket három példányban küldjük el nektek. Menüvel ellátott, külön-külön blokkokra bontott fejezetekkel. Emelett az esküvői videó tetszőleges adathordozón vagy letölthető formában átadásra kerül Full HD minőségben is.

  • DVD menü
  • 1-2 órás esküvői film külön fejezetekre osztva
  • Videóklip a kedvenc zenétekre

Kiegészítő szolgáltatások

Számos kiegészítő szolgáltatással is állunk rendelkezésetekre. Lehetőség van további DVD rendelérse, minimum 5 db-tól. 3D videót is készítünk, de kérhettek több kamerás rögzítést is. Ezek árai:

  • Plusz 5 db esküvő videó DVD: 5.000 Ft
  • 3D videó készítés a kész esküvői videóból: 5.000 Ft
  • Több kamerás rögzítési lehetőség: A 2. operatőr napi díja 50.000 Ft. Budapesten és Pest megyében lehetőség van 5 órás intervallumba igénybe venni a 2. operatőr szolgáltatásunkat, ennek díja 25.000 Ft.

Eljegyzési videó / Save the Date videó készítés

Már az esküvő előtt szeretnétek megörökíteni szerelmeteket? Nálunk az esküvő videó mellett erre is lehetőség van. Jegyes videót is készítünk, melyet kedvenc helyeteken forgatunk, de mi is tudunk helyszínt ajánlani. A kész filmben akár megismerkedésetek történetét is be tudjuk mutatni, de családtagjaitok, barátaik is megszólalhatnak a Save the Date videóban.

Mi az a Save the Date videó?

Egy olyan rövid kisfilm, melyben tudatjátok ismerőseitekkel, barátaitokkal, családtagjaitokkal, hogy hamarosan egybe keltek. A videót még az esküvő előtt elküldhetitek számukra, ebben is jelezve a nagy nap időpontját. Vagy dönthettek úgy is, hogy meglepetés filmként az esküvőn vetítitek le. Bárhogy is döntötötk, egyszeri megismételhetetlen élmény egy ilyen film forgatása.

Hogyan zajlik a Save the Date videó forgatása?

A forgatás általában egy fél napot vesz igénybe. Egy, vagy több helyszínen zajlik. Komplett forgatókönyvet készítünk, és igény esetén egyedi dekorációval is készülünk. Semmilyen színészi képességre nincs szükség, nincsenek megrendezett jelenetek, a legfontosabb, hogy magatokat adjátok.

Hogyan kapjuk meg a kész jegyes videót?

A kész filmet tetszőleges adathordozón adjuk át full HD minőségben.

Slideshow videó készítés képekből

Az esküvői forgatókönyv készítésekor eljuttok a vacsora menetének kérdéséhez. Általában itt szokott szerepet kapni a gyermekkori és közös fotóitokból készített slideshow. Ezek a rövid, zenei aláfestéssel készült hangulatos vetítések arra is nagyon jók, hogy a távolabbi rokonok, ismerősök, egy kicsit jobban megismerjenek titeket.

Milyen az esküvői slideshow ideális hossza?

Jó ha tudjátok, a kevesebb több. Ez itt főleg érvényes. Érdemes a leghangsúlyosabb képeket választanotok. A csak képekből álló esküvő videó slideshow vetítés általunk javasolt maximális hossza 4-5 perc.

Lehetnek megszólalók is az esküvői slideshowban?

Természetesen. A képek mellet mesélhetnek családtagjaitok is, még különlegesebbé, személyesebbé téve az esküvői vetítéseteket.

Mire figyeljetek, ha a lagzi helyszínén vetíteni szeretnétek?

Minden esetben előzetesen egyeztessetek a helyszín tulajdonosával. Legyen előkészítve a vetítéshez szükséges technika. (projektor, vetítővászon, laptop, hangosítás)