Szeretjük, sőt mi több imádjuk az esküvőket. Imádjuk látni, átélni a menyasszony és vőlegény boldogságát. Hálásak vagyunk, amiért ilyen fantasztikus szakmánk lehet. Utunk messziről indult, több évnyi televíziózás után kötöttünk ki emellett a csodálatos esküvői világ mellett.

Középpontban az érzelmek

Középpontban az érzelmek.

Milyen a jó esküvői videós?

Érzékeny. Érzékeny az őt körülvevő világra, a láthatatlan érzelmekre, a soha vissza nem térő, megismételhetetlen pillanatra. A jó esküvői videós mindent lát, de őt senki nem veszi észre. A háttérben marad, alázattal, precízen, pontosan végzi munkáját.

Honnan tudom, hogy jó esküvői videós az, akit választottam?

Az első a bizalom kérdése. A második a referenciák. A harmadik az eszközök. A jó esküvői videós, a legjobbak nem csak úgy beletanultak, hanem szakmai végzettséggel rendelkeznek. Azt a fajta látásmódot, képalkotást ugyanis mely ehhez a műfajhoz is szükségeltetik, nem lehet csak úgy elsajátítani. A mi csapatunk egyetemen végzett, operatőri, vágói szakismeretekkel rendelkezik. Biztos szakmai alapokkal és tudással, kifogástalan eszközparkkal felkészülten vágunk neki minden egyes esküvőnek.

Esküvői videós

Munka közben a Nagy Napon az esküvői videós.

Miről kell hogy tudjon az esküvői videós?

A legjobban a személyes találkozót szeretjük. Ilyenkor egy kicsit megismerjük egymést, el tudjátok mondani az igényeiteket és át tudjuk beszélni a legfontosabb részleteket. Lássuk melyek azok, amiről az esküvői videós mindenképpen kell, hogy tudjon:

  1. Forgatókönyv – Jó ha minimum 2-3 héttel az esküvő előtt ezt eljuttatjátok hozzánk. Ez általában az alábbi fontos részleteket tartalmazza:
  2. Lakodalom helyszín
  3. Polgári szertartás kezdési időpontja
  4. Templomi szertartás kezdési időpontja
  5. Esküvői videós rendelkezésre állásának kezdési időpontja és helyszíne
  6. Vendégek száma
  7. Vacsora menete (ajándékozás, vetítés, torta, menyasszonytánc)
  8. Egyéb információk és extra kérések

Hogy dolgozik az esküvői videós?

A személyes, vagy telefonos megbeszélést követően alkalomhoz illően a megjelölt időpontban és helyszínen megkezdjük a munkát. A felvett nyersanyag feldolgozásával, vágásával, a kész DVD-k eljuttatásával kapcsolatban mindent részletesen tartalmaz a szerződésünk. További részletekért keressetek minket bármelyik elérhetőségünkön vagy kérjetek ingyenes árajánlatot!

eskuvoi-videos-vacsora-filmezes

Vállalkozás adatai:

Vállalkozó: Gerzsenyi András Krisztián, 50459076
Adószám: 67593075-1-42
Székhely: 1142 Budapest Írottkő u. 14. VI./40.